Meniu
Cosul tău

Despre noi


Despre Noi - Explorând Bucățica de Bucurie a Copilăriei și Relaxării

Bine ați venit pe pagina "Despre Noi" a magazinului online Gamo.ro! Suntem mai mult decât un simplu magazin - suntem întruchiparea bucuriei, aventurii și relaxării pentru copii și adulți deopotrivă. Cu o pasiune imensă pentru a aduce zâmbete pe fețele celor mici și a oferi momente de răsfăț și distracție pentru întreaga familie, Gamo.ro a devenit destinația preferată pentru jucării pentru copii, articole de plajă, hamace și multe altele.

Ceea ce ne definește:

  1. Varitatea Jucăriilor pentru Copii: Suntem mândri să oferim o gamă variată de jucării pentru copii, fie că este vorba despre jucării educative, jucării de exterior sau jocuri care îi vor captiva și încuraja pe cei mici să exploreze și să învețe prin joacă. Fiecare produs este atent selecționat pentru a stimula creativitatea, dezvoltarea motorie și explorarea lumii înconjurătoare.

  2. Articole de Plajă Pentru Toate Vârstele: Vara nu este completă fără o zi de relaxare la plajă. De aceea, oferim o selecție largă de articole de plajă care să vă completeze experiența perfectă pe nisip și sub soare. De la umbrele colorate și prosoape moi până la jucării de nisip pentru cei mici și accesorii pentru sporturile de apă, avem totul pentru o zi de distracție și relaxare pe litoral.

  3. Hamace Pentru Relaxare Absolută: Pentru momentele de relaxare sub cerul liber, hamacele noastre de calitate înaltă sunt alegerea perfectă. Indiferent dacă vă doriți să vă citiți cartea preferată sau să savurați o siesta liniștită, hamacele noastre vă vor oferi confortul necesar pentru a vă bucura de fiecare clipă de liniște și răsfăț.

  4. Joc de Gândire și Concentrare - Șah: Pentru pasionații de jocuri de strategie și cei care apreciază provocările intelectuale, punem la dispoziție seturi de șah de calitate superioară. Acest joc atemporar îi încurajează pe toți, de la copii la adulți, să-și dezvolte gândirea strategică, concentrarea și abilitățile logice.

În esență, Gamo.ro este mai mult decât un simplu magazin online; suntem un partener în explorarea aventurilor copilăriei și în căutarea momentelor de relaxare. Echipa noastră dedicată lucrează cu entuziasm pentru a aduce bucurie în casele dumneavoastră prin produse de calitate superioară și servicii excelente. Alăturați-vă comunității noastre și aduceți un strop de magie, distracție și relaxare în viața dumneavoastră și a celor dragi!

Date Firma

MARIA SMART 28 S.R.L.        J21/821/2022        CUI 47388201


Judetul : Ialomita Localitatea:Slobozia Str. Filaturii, Nr.3, Birou Nr. 1, Et.p


BANCA TRANSILVANIA

Cont IBAN: RO02BTRLRONCRT0666820301Mobil: 0726.962.733


Email: contact@pantalonichic.ro


Progam: Luni - Vineri 09.00-18.00